/Diensten
Diensten 2021-01-06T13:00:33+00:00

Reparatie

Reparaties voeren wij uit aan alle automerken. Van (injectie)benzine en dieselsystemen tot raammechaniek. Het vervangen van banden en uitlaten kunt u ook door ons laten uitvoeren.

Onderhoud

Voor het onderhoud van de auto bieden wij service op maat. Van een kleine tot een grote onderhoudsbeurt. Laat voordat u op vakantie gaat nog een service-check uitvoeren zo dat u met een goed gevoel er-op-uit kan gaan. De auto wordt gecontroleerd op de meest essentiële punten voor de veiligheid. Automerken die het meest voorkomen bij ons in onderhoud zijn Volkswagen, BMW, Audi en Volvo ook van andere merken hebben hebben wij voldoende kennis om het onderhoud perfect uitvoeren.

APK-Keuring

Als RDW keuringsstation staan wij altijd voor u klaar om de algemene periodieke keuring te verzorgen. Er kan op korte termijn een afspraak voor de keuring gemaakt worden. Bij een grote beurt is de APK gratis. Uiteraard betaald u wel voor de uitgevoerde reparaties. Vervangend vervoer is beschikbaar.

Airco

De werking van de airco kan verminderen. Dan is het nodig om het koudemiddel bij te vullen. Met onze serviceapparatuur voor de airco types R134a en R1234YF doen we een stikstoftest en vacuümtest en vullen we het koudemiddel bij. Last van een muffe lucht in uw auto door de airco? Dit wordt veroorzaakt door schimmelvorming. Laat dan de airco reinigen en een geurbehandeling uitvoeren.

Uitlijning

Wanneer de auto trekt naar één kant dan is het nodig om uit auto uit te laten lijnen. Met onze 4 wieluitlijnapparatuur kunnen wij dit zeer nauwkeurig uitvoeren. Een goed uitgelijnde auto zorgt voor een goede wegligging in de bocht en de bandenslijtage gaat gelijkmatig en minder snel.

Diagnose

Wij werken met Pass-Thru. Met Pass-Thru repareren wij op dealerniveau diverse automerken. Hiermee kunnen wij ook regelapparaten (her)programmeren. Ook het  inleren/coderen van nieuwe sleutels of trekhaak is hiermee mogelijk bij ons. Bij diverse automerken met een digitaal onderhoudsboekje vullen wij deze met Pass-Thru digitaal in. Pass-Thru wordt ook gebruikt bij foutcode informatie, terugroepacties en software-updates. De mogelijkheden zijn behoorlijk uitgebreid.

Maak direct een afspraak >