/Diensten
Diensten 2018-02-12T20:28:23+00:00

Reparatie

Wij repareren alle merken. De Reparatie is divers van injectiebenzine/dieselsystemen tot raammechaniek. Als we het over vervangen hebben doen wij ook: banden, uitlaten, enz. Tevens ook montage van trekhaken ook op gebied van canbus.

Onderhoud

Wij verzorgen de service op maat. Er zijn verschillende varianten grote beurt, kleine beurt. Service check voordat U op Vakantie gaat of lange reis. Wij controleren uw auto op de essentiele punten voor de veiligheid. De meest voorkomende Auto’s hier zijn Vw/Audi/Bmw/Volvo.

APK-Keuring

De Algemene Periodieke keuring.
Als RDW keuringsstation staan wij altijd voor U klaar. Er kan op korte termijn een afspraak voor gemaakt worden. Bij een grote beurt is een APK gratis, u betaald wel voor de uitgevoerde reparaties. Vervangend vervoer is beschikbaar.

Airco

Het is belangrijk een airco die het goed doet. Zoals: Compressorolie voldoende, koudemiddel. Wij hebben de apparatuur daarvoor: stikstoftest, vacuumtest, vullen. U heeft een airco die het goed doet maar stinkt door schimmelvorming. Kom bij ons langs voor de aircogeurbehandeling.

Uitlijning

Een goede wegligging in de bocht. Auto trekt naar een kant stuur staat scheef banden slijten snel of ongelijkmatig Wij lossen het op 4 Wieluitlijning.

Diagnose

Met de Bosch testkast en de nodige kennis staan wij voor U paraat. Betaalbare diagnose en de juiste meting.

Maak direct een afspraak >